The smart Trick of su kaçağı tespit That No One is Discussing

Wiki Article

You'll be able to email the internet site owner to let them know you ended up blocked. Be sure to contain Everything you have been accomplishing when this web page arrived up and also the Cloudflare Ray ID uncovered at the bottom of the webpage.

tavandan su akmıyorsa yani sadece duvarda su sızıntısı varsa yinede su kaçağını bulabiliyor musunuz, alt kata kadar inen su kaçaklarını ne kadar zaman da buluyorsunuz ? cevap verirseniz sevinirim.

Akustik dinleme cihazları: Bu cihazlar, su sızıntılarının oluşturduğu sesleri algılamak için kullanılır. Mikrofonlar veya hassas sensörler kullanarak su sızıntılarından gelen sesleri yükselterek duyulabilir hale getirirler. Tanıtım videosunu izle

Mr Usta kapınıza kadar gelen usta tesisatçının verdiği hizmetlerin her zaman arkasındadır. Zira Mr Usta’da görev alabilmek için ustaların çeşitli eğitimlerden geçmesi ve gerekli sertifikaları alması gerekir.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek minimal hasar ile onarım yapıyoruz.

two Ekim 2015 tarihinde, alt komşuya sızan su nedeniyle firmanızdan "kontrol ve onarım" isteğinde bulundum...Kısa bir süre içinde ilgili elemanlarınız geldi; yine kısa bir zaman içinde su kaçağı tespit "su kaçağı yeri" tespit edildi ve yine kısa bir su kaçak tespiti zamanda onarım yapıldı.

Soruna göre kullanmış olduğumuz su kaçağı tespit cihazı seçeneklerimiz ile en sağlıklı tespit işlemini gerçekleştiririz. Sizler de su kaçağı bulma fiyatları konusunda detaylı bilgi almak için Protesisat firmamız le iletişim kurabilirsiniz.

İşinin ehli bir ustaydı. Titiz çalıştı ve Gayet temiz bir iş yaptı. Sorun giderildi ve tamiratını yaptı herkese tavsiye ederim

Meltem Hanım, Su izlerinin oluşması ya üst kattaki komşunuzun tesisatındaki bir kaçaktan oluşabilir yada yan binada oluşan bir su sızıntısından meydana gelebilir, dilerseniz Protesisat olarak sizi üzeen su kaçağının yerini noktasal olarak bulabiliriz.

Acil Tesisatçı Ustası İstanbul / Ankara / İzmir su, doğalgaz mekanik tesisat işlerinizde arıza tamir bakım işlerinizi yapıyor

Sonuç olarak su sızıntısı su kaçak tespiti tespiti yapılan bölümler onarımdan geçirilerek su sızıntısı sorununuz ortadan kaldırılmış olur.

Son teknoloji cihazlarımız ve uzman ekibimizle %100 müşteri memnuniyeti odaklı çalışıyoruz. Sizlere su kaçak tespiti konusunda su tesisatçısı hizmetlerimizi en profesyonel cihazlarla sunuyoruz. Su kaçağı tespitini yapan cihazlarımızla evinizi inşaat alanına çevirmeden su kaçağını tespit edip kırmadan onarımını yapıyoruz.

Firmamızca su tesisatlarında oluşan su kaçağı ve su sızıntılarını, teknolojik tespit cihazları ile bularak onarımını yapmaktadır.

Akustik Dinleme Cihazı : Dinleme cihazı, temiz su tesisatlarındaki kaçakların yerini hızlı su kaçağı tespit bir biçimde tespit etmemize olanak sağlıyor. Noktasal olarak su kaçağını tespit etmek için kullandığımız bu cihaz; tüm servis personellerimizin uzun eğitimi sonrası kullanılmaktadır.

Report this wiki page